Beveiligde betaling
We hebben een aantal verschillende betalingsmethoden. Sommige zijn waarschijnlijk niet beschikbaar. Bedankt voor uw begrip.
Contacteer ons
Vraag? Idee? Suggestie? Laat het ons weten!
Wij doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.
Snelle levering
Een bestelling van een artikel op voorraad, geplaatst voor 12.00 uur, wordt dezelfde dag verstuurd.
Levertijd 24 uur voor de Benelux en 48 uur naar Frankrijk

Sabma - Oreka Trainer


OREKA'S  TRAINING O2 KEYCONCEPTS

Oreka Training binnenin is NIET zoals een loopband. De fiets wordt ondersteund door rollers, omdat dit systeem de fietser in staat stelt de band eronder te bewegen zoals je in de echte wereld de weg eronder beweegt, en het is niet de band die de fietser beweegt.

De fietser heeft controle over de band.

De Oreka Training technologie bestaat uit een elektromagnetisch systeem dat de weerstand van de band regelt. Het maakt de meting van het vermogen in real time en de regeling van de weerstand mogelijk. Het krijgt de kracht die je nodig hebt om elke route te trappen.

Het heeft ook een elektronisch systeem dat de snelheid, de weerstand en het vermogen van de fietser in real time meet.

De achterklem heeft twee functies: zijn sensor controleert de kracht van de fietser, en hij detecteert of de fietser op de fiets zit. Hij geeft de gordel opdracht te stoppen wanneer de fietser stopt, zodat vallen wordt voorkomen en een veilig systeem wordt geboden.

Oreka Training brengt bidirectionele communicatie tot stand met standaard simulatiesoftware. Op deze manier kunt u vanuit uw huis op een virtuele manier door elke plaats ter wereld reizen.


Meer informatie: info@sabma.com